Volleybal awards 2016 uitgereikt bij NK Beach in Aalsmeer

De uitreiking van de prijzen voor de beste volleyballers van 2016 vindt op zondag 8 januari bij het NK Beach Indoor in Aalsmeer plaats. Dat is de finaledag van het Nederlands kampioenschap indoor beachvolleybal. Deze zgn. Ingrid Visser Awards werden in 2013 voor het eerst uitgereikt. Het is de eerste keer dat deze prijzen bij een beachvolleybalevenement worden uitgereikt. Dit maakte de Volleybalkrant op dinsdag 20 december bekend.

Stemmen
Lezers van Volleybalkrant.nl kunnen een stem uitbrengen en meebepalen wie de prijzen in ontvangst mogen nemen op zondag 8 januari. U kunt vanaf 23 december een stem uitbrengen op de beste volleyballer, volleybalster, coach en het beste talent van Nederland in 2016.  Op vrijdag 23 december worden de vijf genomineerden per categorie bekend gemaakt. U kunt tot en met vrijdag 30 december stemmen op uw favoriete volleyballer.

Foto: Volleybalkrant.nl

Gepubliceerd: 20 december 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×