Vrijwilligers in het zonnetje gezet

Woensdag 7 december was het de ‘Dag van de Vrijwilliger’, daarom werden maar liefst 600 vrijwilligers die aangesloten zijn bij Stichting Ons Tweede Thuis even extra in het zonnetje gezet. Zij werden bedankt met een feestje in Dag- en Werkcentrum Amstel-Meer of een high tea in Nieuw Vennep. Dit was mede een initiatief van de Stichting Dag van je Leven die ook zorgde voor een presentje.

Wethouder Zorg Ad Verburg was deze avond speciaal naar de Jasmijnstraat gekomen om de vele vrijwilligers een hart onder de riem te steken. Hij hield een kort praatje met één van de vrijwilligers die al jaar en dag voor Ons Tweede Thuis werkt. “Iedereen zegt dat het dankbaar werk is en dat is zeker zo. Maar iedereen moet zich ook realiseren dat als wij er niet zouden zijn, het er heel anders uit zou zien voor de meesten,” aldus de vrijwilligster.

De wethouder mocht haar als eerste een cadeautje overhandigen, waarna iedereen dit presentje uitgereikt kreeg. Een tegeltje met daarop de tekst: ‘Zonder jou kunnen we niet(s)

Gert-Jan de Haas, regiomanager binnen Ons Tweede Thuis voor o.a. de gemeenten Aalsmeer, Uithoorn en Amstelveen, bedankte op zijn beurt alle vrijwilligers voor hun inzet. Hun niet geringe hulp werd vanuit de organisatie zeer gewaardeerd. Hij zette de initiatiefnemers van Stichting Dag van je Leven Dirk Box en Ria Bouwman nog even extra in de schijnwerpers met een mooie bos bloemen.

Meer informatie over vrijwilligerswerk is te vinden op www.aalsmeervoorelkaar.nl of www.dagvanjeleven.org.

Foto: Stichting Dag van je Leven

Gepubliceerd: 9 december 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×