Appartementen op plek postkantoor

Als het aan het college van B&W ligt komen er op het terrein van het voormalige postkantoor aan de Stationsweg en het achterliggende groengebiedje appartementen en bijbehorende parkeervoorzieningen.

Dit valt te lezen in de nota van uitgangspunten voor herontwikkeling van het voormalige postkantoor aan de Stationsweg. Deze nota heeft B&W vastgesteld en voor besluitvorming aangeboden aan de gemeenteraad van Aalsmeer.

In de nota van uitgangspunten worden kaders vastgelegd en worden vier mogelijke scenario’s uitgewerkt voor dit gebied. Het college heeft een voorkeur uitgesproken voor een scenario waarbij het terrein van het postkantoor plus het achtergelegen groengebiedje worden ingevuld met appartementen en bijbehorende parkeervoorzieningen. Het idee is tevens om de verblijfsfunctie van het Raadhuisplein te versterken en de parkeerplekken die hiervoor gebruikt worden te compenseren op het plein voor het gezondheidscentrum.

De volledige nota kunt u hier lezen.

Foto: www.aalsmeervandaag.nl

Gepubliceerd: 5 januari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×