Boekpresentatie Debby Albers in Boekhuis

Een roman over het mysterie van het leven, de liefde en de dood. Zo noemt de Aalsmeerse Debby Albers haar onlangs verschenen boek ‘Thanda’. Zaterdag 28 januari a.s. presenteert zij haar boek om 15.00 uur in het Boekhuis in Aalsmeer-Centrum.

Deels op waarheid gebaseerd
Debby Albers is therapeut in verliesverwerking en initiatiefnemer van de Stichting Fedeli, die in Aalsmeer activiteiten organiseert om mensen met elkaar te verbinden. Het boek Thanda is ontstaan vanuit haar eigen ervaringen met verlies. De personages zijn fictief, maar de gebeurtenissen in het boek zijn deels wel gebaseerd op de werkelijkheid. In Thanda gaat het om Sophie, een moderne vrouw van midden veertig. Zij verlaat gedesillusioneerd met haar vier jonge kinderen een eenzaam, seksloos showhuwelijk. Eenmaal op zichzelf verlost ze zich uit haar geestelijke gevangenis en haar ingesnoerde zedige keurslijf. Zelfverzekerd stort ze zich in de datingwereld en ontmoet haar mr. Right, de tien jaar oudere extravagante zakenman Dolf. Met hem ervaart ze zowel de hemel als de hel. Ze blijken twee botsende persoonlijkheden, vooral als de kanker in het spel komt. Het stralende huwelijk in Zuid-Afrika dat de kroon op hun gevleugelde liefde had moeten zijn, voelt als een koude douche. De zoveelste aanslag op haar leven.

Ontroerend verhaal
Thanda is een ontroerend verhaal over een mooie vrouw vol complexen, huidhonger, hunkerend naar haar ware zelf en de prins op het witte paard. Het sluit goed aan bij de Maand van de Spiritualiteit (13 januari – 12 februari), met dit jaar als thema compassie: het vermogen om medeleven te hebben met anderen en met jezelf.

Presenteren en signeren
Zaterdag 28 januari presenteert de auteur haar boek in Boekhuis Aalsmeer, Zijdstraat 12 in Aalsmeer-Centrum. De aanvang is 15.00 uur. Tijdens de presentatie vertelt Debby Albers over de totstandkoming en inhoud van haar boek. Aansluitend zal zij signeren en kan er gezellig worden nagepraat met een drankje en hapje.

Gepubliceerd: 22 januari 2017 om 20:41 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×