Politie vraagt hulp

Afgelopen weekend hebben er meerdere inbraken en pogingen tot inbraak plaatsgevonden in het grensgebied van Aalsmeer en Amstelveen nabij het Amsterdamse Bos.

Zondag 22 januari heeft de politie in de avonduren twee mannen aangehouden na wederom een inbraakmelding. De hermandad onderzoekt of de recente inbraken in de omgeving van de Oosteinderweg, Legmeerdijk en Bovenkerk aan deze mannen te linken zijn en vraagt via Facebook hierbij uw hulp. Heeft u afgelopen weekend in dit gebied verdachte personen zien rondstruinen? Heeft u een signalement of voertuigkenmerken? Bel dan s.v.p. met 0900-8844 en deel uw informatie met de politie.

Gepubliceerd: 23 januari 2017 om 23:08 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×