‘Echt Esther’ duikt in het boerenleven

‘Huis ter Lucht’ is een prachtige boerderij in De Kwakel, die al meerdere generaties in handen is van de familie Heemskerk. Vroeger was het een kaasboerderij, vandaag de dag kun je aan de Amstel uitrusten in een gezellig appartementje of een vergadering houden. Er is in het boerenbestaan van de familie Heemskerk best veel veranderd, maar de koeien zijn er nog steeds. Esther is benieuwd wat er allemaal bij komt kijken om een boerderij goed te runnen en wat is nu eigenlijk biologisch? Woensdag zullen Ellen Heemskerk en haar zonen naar de studio komen tussen 18.00-19.00 uur. Heb jij zelf een leuke vraag? Mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl

Echt Esther‘ wordt iedere woensdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 2 januari 2017 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×