Live aanwezig bij NK-beachvolleybal

Van donderdag 5 t/m zondag 8 januari wordt in The Beach aan de Oosteinderweg de vijfde editie van het NK-beachvolleybal gespeeld. Net als vorig jaar zal Radio Aalsmeer ook aanwezig zijn in de tot beach-stadion omgetoverde voormalige veilinghallen. De lokale favoriet Sven Vismans, maar ook de winnaar van de Olympische bronzen medaille Alexander Brouwer zal samen met zijn gelegenheidspartner Christiaan Varenhorst strijden om het Nederlands kampioenschap. Bij de dames zullen o.a. Olympiër Marleen Raymond-Van Iersel en Manon Nummerdoor-Flier aantreden.

Live-uitzending
Het ‘Weekend Magazine’ zal a.s. zondag van 14.00 tot 17.00 uur rechtstreeks uitzenden vanuit The Beach. Naast een impressie van dit spektakel, zullen diverse interviews te beluisteren zijn en zullen de gebruikelijke items van dit wekelijkse actuele programma door de speakers klinken. Houd www.radioaalsmeer.nl in de gaten voor de actuele inhoud van het programma.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 2 januari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×