Eerste Aalsmeerse dorpsdichter in ‘Door de Mangel’

De eerste gast in het praatprogramma ‘Door de Mangel’ van 2017 was projectmanager, Kever-liefhebber en scoutingman Sam Keessen. Presentatoren Mylene en Elbert Huijts vroegen naar de drie kernwoorden die hem het best beschrijven. De Aalsmeerder kwam met betrouwbaar, behulpzaam en doorzetter. Keessen zat vol mooie verhalen, o.a. over zijn gestolen VW-Kever die tevens als trouwauto zou dienen. Natuurlijk is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl. Het bestuurslid van de Aalsmeerse scouting voegt ook weer een nieuwe schakel toe aan de lange ketting die inmiddels is gevormd. Hij heeft als 153e gast goede vriend en de eerste Aalsmeerse dorpsdichter Marcel Harting gevraagd achter de microfoon plaats te nemen. “Ik ben benieuwd of hij alweer voldoende nieuwe gedichten heeft om een volgend boek uit te kunnen geven”, aldus Keessen. Het antwoord op deze vraag maandag 9 januari om 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 2 januari 2017 om 23:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×