De komende en gaande welzijnswerker

De afgelopen jaren gaf Frans Huibregts invulling aan het welzijnswerk in gemeente Aalsmeer. Hij besloot intussen een andere uitdaging aan te gaan in het vastgoed en is per 31 december gestopt. Zijn opvolgster is Helma Keesom. Zij deed de laatste jaren veel ervaring op in het welzijnswerk in Amstelveen. Samen zijn zij woensdag 11 januari om 18.00 uur te gast in de talkshow ‘Echter Esther’ om te spreken over hoe het er in Aalsmeer voorstaat en wat de toekomstplannen zijn van Keesom. Heeft u vragen of toevoegingen voor het gesprek, mailt u dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere woensdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: www.aalsmeervandaag.nl

Gepubliceerd: 9 januari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×