‘Halte Zwarteweg’ interviewt wethouder Ad Verburg

Donderdag 12 januari is op Radio Aalsmeer vanaf 18.00 uur een interview te beluisteren met wethouder Ad Verburg. Hij heeft onder andere zorg in zijn portefeuille en gaat daarvoor in gesprek met het programma dat door een groep vrijwilligers en cliënten van Heliomare Dagbesteding wordt gemaakt. Ze zullen onder meer spreken over de Aalsmeerpas, kinderen op gezond gewicht, de eigenbijdrage en de (zorg)doelen die gemeente Aalsmeer voor 2017 heeft gesteld.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 9 januari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×