Wie heeft de meeste kerstbomen ingezameld?

Het familieprogramma ‘Let’s Go’ graag weten hoeveel kerstbomen jij verzameld hebt en wil je in de studio uitnodigen te vertellen hoe jij dat voor elkaar hebt gekregen. Deed je dat samen met je vrienden, broertjes, zusjes of buurtgenootjes? Laat het aan Kim weten en wie weet nodigt zij jou uit in de radiostudio. Mail naar letsgo@radioaalsmeer.nl.

Cupcake Cup winnares
Verder gaat het in ‘Let’s Go‘ over wie er goed is in de keuken, want niemand minder dan winnares Isa komt langs om te vertellen over haar Cupcake Cup avontuur! Ben je benieuwd naar haar favoriete opdracht, smaak of heb je een andere vraag voor Isa? Stel hem vrijdag door te bellen naar de studio: 0297-325858.

Het kinderprogramma Let’s Go! wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: NPO

 

Gepubliceerd: 9 januari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×