Fysiotherapeut en fotograaf Snijders in ‘Door de Mangel’

Maandag 23 januari ontvingen presentatoren Mylène en Elbert Huijts oud-motoragent en imker Frens van Dijk in de wekelijkse talkshow ‘Door de Mangel’. Hij omschreef zichzelf als eerlijk, doorzetter en ‘geeft nooit op’. “Maar ik ben ook een bezige bij en heb dan ook vele hobby’s”, aldus Frens. De Fries van geboorte kwam vanwege zijn werk bij de politie Amstelveen in Aalsmeer terecht. De vraag die zijn voorganger Anneke van Leeuwen stelde, ging over zijn hobby. Na zijn pensionering is hij bijen gaan houden en vertelde daar honderduit over. De bijenvolken van Van Dijk zijn gezond en hebben de laatste jaren weinig last van sterfte. Zoals altijd, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Bert Snijder
De oud-politieagent heeft ook een nieuwe gast uitgenodigd. De 156e gast in de wekelijkse talkshow wordt Bert Snijder. Hij is fysiotherapeut en hobby fotograaf. Van Dijk wil graag van hem weten of hij denkt dat in de toekomst robots de rol van de fysiotherapeut over zullen nemen.
Het antwoord op deze vraag hoort u maandag 30 januari om 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 26 januari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×