De Top 10 van… Harry de Groot

De maandagavond is ook de avond van “De Top 10 van…” Iedere week om 20.00 uur de tien meest favoriete muzieknummers van een Aalsmeerder. Komende maandag is Harry de Groot te gast. Talitha van Itterzon en Miranda Gommans zullen Harry begeleiden door zijn muzikale keuzes. De Groot woont in Kudelstaart en is getrouwd met zijn vrouw Yvonne. Samen hebben zij één zoon. Harry werkt als boekhouder bij Maarse en Rinkel en was vroeger gitarist in de Aalsmeerse band ‘The Running Fingers’.

De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto (links Harry de Groot).

Gepubliceerd: 28 januari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×