Ouderenzorg onderwerp in ‘Echt Esther’

Onlangs trok het manifest ‘Scherp op ouderenzorg’ van Hugo Borst en Carin Gaemers veel aandacht. Hoe is het in Aalsmeer met de ouderenzorg gesteld? Woensdag komen Ron Sarafinski (Zorgcentrum Aelsmeer), Yvon Molenkamp (zorgconsulente) en Jolanda van Honk (Stichting PCSOH) aan het woord bij ‘Echt Esther’. Een van de onderwerpen zal intramurale zorg zijn, letterlijk: zorg binnen de muren. Een patiënt wordt dus gedurende het gehele verblijf behandeld in de zorginstelling. Vragen of een bijdrage aan het gesprek? Mail naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere woensdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 30 januari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×