Nieuw discussiepanel in ‘Radio Aalsmeer Politiek’

Tegenwoordig is het politieke radioprogramma regelmatig op donderdagavond te beluisteren in plaats van iedere zaterdagochtend. Het programma zal gaan werken met een vast panel dat bijeen zal komen als daar aanleiding toe is. Komende donderdag is het panel voor het eerst te gast bij presentatoren Erik Kreike en Sem van Hest. Het bestaat uit oud-raadsleden Jaap Overbeek (CDA), Wim Spaargaren (VVD), Peter Smolders (AB), Janny Oosterloo (PACT/PvdA) en Stefanie van Vliet (PACT/D66). Zij zullen zowel lokale politieke besluiten bespreken, alsook nationale politiek die impact kan hebben op de bevolking van Aalsmeer en Kudelstaart. Op avonden dat het panel niet in de uitzending is, zullen er huidige politici uitgenodigd worden.

Nieuw is dat Radio Aalsmeer niet meer live de raadsvergaderingen uitzendt. De gemeente verzorgt dit tegenwoordig zelf via haar eigen website. Op de avonden dat er geen ‘Radio Aalsmeer Politiek’ is, is er een andere programmering. Voor een actueel overzicht, zie www.radioaalsmeer.nl.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt voorlopig twee keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: www.aalsmeervandaag.nl

Gepubliceerd: 30 januari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×