Imker en oud-politieman in talkshow

Maandag jl. was de enige krantenverdeelster van alle ochtenbladen in Aalsmeer de gast in de wekelijkse talkshow ‘Door de Mangel’. Anneke van Leeuwen omschreef zichzelf als lief, zorgzaam en huismus. De hondenliefhebster staat iedere dag op om tien over drie ’s nachts om de dagbladen te verdelen onder de krantenbezorgers. Dat worden er echter wel in rap tempo steeds minder. Anneke is dan ook pessimistisch over de toekomst van de papieren krant. Wat nog steeds groeit is de verzameling van prinses Diana. Van Leeuwen heeft inmiddels meerdere vitrinekasten vol met borden, bekers en andere voorwerpen.

Oud-politieman en imker
Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl. De Aalsmeerse heeft als 155e gast in de wekelijkse talkshow gekozen voor een van haar krantenbezorgers en oud-politieman Frens van Dijk. Van de gepensioneerde imker wil Anneke graag weten hoe het is gesteld met de bijen. Het antwoord op deze vraag hoort u maandag 23 januari om 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 19 januari 2017 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×