‘Echt Esther’ bespreekt rouwverwerking

Ieder mens wordt in zijn leven geconfronteerd met verlies. Verlies door het overlijden van een geliefd persoon of het verlies van een relatie of een baan. Iedereen verwerkt zijn emoties op een andere manier. Rouwen kan je behoorlijk in de greep hebben en voelt heel erg rauw. Het overkomt je, maar wat kun je doen om de draad weer op te pakken? Woensdag 25 januari praat Esther Sparnaaij hierover met Kim Oostveen van My Tree House, Annette Hoorn van Vrijbuiten, orthomoleculair advies en jongerencoaching, Debby Albers van Thandra verliesverwerking en Marion Weij van de Rouwvrouw. Als je een vraag hebt voor een van de dames, stel deze dan op de Facebookpagina van ‘Echt Esther’ of mail naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere woensdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 23 januari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×