NSGK en creatief therapeute geïnterviewd in 'Halte Zwarteweg'

De programmamakers van ‘Halte Zwarteweg’ interviewen donderdagavond Silvia Muije van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK). Deze stichting maakt de samenleving toegankelijker, versterkt het zelfvertrouwen van de kinderen en jongeren, en draagt bij aan een positieve beeldvorming. Dit doet NSGK al bijna 70 jaar. Verder is ook Lonneke Visser te gast in het programma. Zij is creatief therapeute. Wat haar werk inhoudt, vertelt zij donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur in ‘Halte Zwarteweg’ op Radio Aalsmeer.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 23 januari 2017 om 21:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×