'Sem op Zaterdag' sluit januari af

Zaterdag 28 januari sluit Sem van Hest samen met Jop Kluis de maand januari af. Deze keer staat soul-muziek centraal in ‘Sem op Zaterdag’. Na de blues kwam de soul, en soul was weer de bakermat voor stromingen als disco en funk, maar ook modernere varianten zoals hiphop. Kluis zal het ontstaan van soul en de verschillende stromingen daarvan kort toelichten en laten horen, waaronder de voor velen ‘allereerste soul opname’. Een greep uit de artiesten die te horen zullen zijn: Aretha Franklin, James Brown, Otis Redding en Solomon Burke. Zaterdagochtend in ‘Sem op Zaterdag‘ tussen 10.00 en 12.00 uur.

Sem op zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 11.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 23 januari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×