Interactieve theatervoorstelling over opvoeden

Heeft u het idee dat uw kind te veel computert? Vraagt uw kind vlak voor het eten om snoep? Is het lastig om uw kind te laten ontbijten? Opvoeden is soms best moeilijk. Daarom organiseert Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) op maandag 30 januari een grappige interactieve theatervoorstelling “Voor je het weet zijn ze groot”.

Tips en herkenbare situaties
De voorstelling is voor ouders die graag willen dat hun kind gezond opgroeit met voldoende beweging en gezond eten. En uw zoon of dochter heeft daar soms hele andere ideeën over. Tijdens de theatervoorstelling krijgen ouders handige tips en worden op een grappige manier herkenbare situaties nagespeeld.

Kookworkshop
Op deze dag wordt er voor kinderen een kookworkshop gegeven door Danielle Jonker en Brenda Watchman. De kinderen gaan een gezonde maaltijd bereiden voor alle ouders en kinderen die naar het oudertheater komen. Kinderburgemeester Sophie en wethouder Gertjan van der Hoeven doen ook mee. De kookworkshop wordt in het nieuwe jongerencentrum The Future in Kudelstaart (Graaf Willemlaan 1) gehouden, de voormalige bibliotheek.
Gelijktijdig  worden er voor de kinderen een dansclinic en/of e-games georganiseerd. Deze activiteiten vinden plaats in Het Dorpshuis Kudelstaart.
Wilt u  meer informatie of wilt u zich aanmelden, kijk dan op: www.sportserviceaalsmeer.nl.

Initiatief van JOGG Aalsmeer
JOGG staat voor Jongeren Op Gezond Gewicht en zet zich in om gezond eten en bewegen voor jongeren makkelijk en aantrekkelijk te maken. Aalsmeer is een JOGG-gemeente en draagt samen met Sportservice Haarlemmermeer, GGD Amsterdam, zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid, Albert Heijn, Levarht en andere lokale partijen bij aan de JOGG-aanpak in Aalsmeer. Gezamenlijk maken zij de gezonde keus normaal in Aalsmeer.
www.aalsmeer.nl/jogg

Bron en foto: gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 18 januari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×