Ongeval kruising N196 - Van Cleeffkade

Vrijdag de dertiende bleek voor twee personen echt een ongeluksdag te zijn: zij raakten namelijk gewond bij een ongeval op de kruising N196 – Van Cleeffkade.

Rond 20.00 uur botsten beide auto’s op elkaar. De brandweer heeft een bestuurder uit de auto gehaald. Er was sprake van een grote ravage. De N196 was in de richting Uithoorn  gedurende enige tijd afgesloten voor alle verkeer. De verkeersongevallendienst van de politie gaat onderzoek doen. Beide voertuigen zijn weggesleept.

Even later op de avond zijn bij een scooterongeval (eveneens op de N196) twee personen gewond geraakt. Een scooterrijder botste op twee voetgangers. De scooterrijder en een voetganger raakten gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De andere voetganger raakte licht gewond.

Foto: Davey Photography/ Dewy Langenberg

Gepubliceerd: 14 januari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×