Technomuziek in nieuw programma ‘Zimmer Frei’

Vanaf zaterdag 14 januari gaat het programma ‘Elements of House’ verder onder een nieuwe naam, namelijk ‘Zimmer Frei’. De heren Marcel Sprenger, Jancoen Borgman en Marco Verhoeven zijn in de afgelopen vier jaar wat verschoven in het genre dancemuziek dat zij draaien. Inmiddels focussen zij zich meer op deephouse, techhouse en techno. Vandaar dat zij de naam van hun programma hebben veranderd. De verwachting is dat er vele gasten, zoals organisatoren en gast-DJ’s hun opwachting zullen maken. Verder houdt ‘Zimmer Frei’ je op de hoogte van wat er in de regio te doen is op het gebied van deephouse, techhouse en techno. ‘Zimmer Frei’ is om de week live te beluisteren op zaterdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur.

Zimmer Frei‘ wordt om de twee weken op zaterdag uitgezonden van 19.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 9 januari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×