Krantenverdeelster Anneke van Leeuwen gemangeld

Afgelopen maandag was Aalsmeers eerste dorpsdichter te gast in de wekelijkse talkshow ‘Door de Mangel’. Marcel Harting vertelde vanaf zijn puberteit al gedichten te schrijven. Zijn eerste gedichten werden gepubliceerd op Teletekst. “Toen ik werd uitgenodigd door de EO voor een gedichtencompetitie op Radio 3, kwam het besef dat ik wel kan dichten”, aldus Harting. De drie kernwoorden die hem het best beschrijven zijn volgens de poëet creatief, zorgzaam en rustig. De oud-dorpsdichter ontkwam er niet aan om enkele gedichten voor te dragen. Naast gedichten, maakt Marcel ook schepen op zijn jachtwerf Harting. Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

De scheepsbouwer bouwt verder aan de lange ketting die inmiddels uit 153 schakels bestaat. Hij heeft als 154e schakel de tante van zijn partner gevraagd naar de studio te komen. “Anneke van Leeuwen verdeelt dagelijks de dagbladen in Aalsmeer en ik wil van haar weten hoe zij de toekomst van de dagbladen ziet”, aldus Haring, zoals zijn schrijverspseudoniem luidt. Het antwoord op deze vraag maandag 16 januari om 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 11 januari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×