Vrijwilligerswerk besproken in ‘Echt Esther’

Esther Sparnaaij ontvangt woensdag tussen 18.00 en 19.00 uur twee belangrijke spelers in het vrijwilligerswerk in de regio. Frans Huissen is directeur van Vrijwilligerscentrale Amstelland. Sinds 2013 werkt hij bij de centrale die sinds toen ook zelfstandig functioneert. Het biedt een platform voor verbinding tussen zij die een helpende hand kunnen gebruiken en zij die dit kunnen bieden. De andere gast is Koos Koelewijn, voorzitter Voedselbank Aalsmeer & Kudelstaart. De organisatie draait voor 100% op vrijwilligers. Koelewijn: ‘Deze vrijwilligers werken vanuit hun hart, ze willen dit graag doen en kiezen er bewust voor!’ Vragen voor Huissen of Koelewijn kun je richten aan esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere woensdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 16 januari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×