‘That’s Life’ over goede doelen en een Aalsmeerse roman

Jenny Piet ontvangt donderdagavond weer diverse gasten die alles met ‘lifestyle’ te maken hebben. Tevens is Wilbert Streng weer aanwezig als mede-presentator en verzorgt Frans van der Wee de techniek. Een keer in de maand verruilt Streng de donderdagavond bij het koor voor die bij de radio. Samen met Jenny Piet wil hij meer kunst en cultuur bespreken, in deze uitzending maken we nader kennis met Wilbert Streng. Verder te gast Debby Albers over haar eerste boek Thanda. Het betekent liefde en is een korte roman vol romantiek, pijn en ook liefde. Vanaf 21.00 uur vertelt Marion van Berkum over Stichting Corantijn. Zij zet zich met hart en ziel in voor mensen die het in Suriname moeilijk hebben, wat veroorzaakt wordt door armoede, ziektes en handicaps. Tenslotte het kunst-halfuurtje met Janna van Zon. Zij neemt Tobias Rothe mee. Hij noemt zichzelf Artist en zal bevlogen spreken over zijn kunstobjecten die altijd een beweging voortbrengen.

That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 16 januari 2017 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×