Hoe word je profvoetballer?

Altijd al een profvoetballer willen worden? Dan moet je vrijdag zeker luister naar ‘Let’s Go!’ Marco van Scopo Atletico komt langs. Scopo Atletico is een voetbalacademie waar je (nog) beter kan leren voetballen en start binnenkort in Aalsmeer. Natuurlijk is er ook tijd voor muziek en deze week extra veel muziek, want Meester Eric komt langs. Hij komt vertellen over het ‘groep-8-feest’ dat hij binnenkort weer organiseert. Natuurlijk wordt gevraagd welke muziek niet mag ontbreken op dat feest! Superleuk dus als je luistert aankomende vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur naar Radio Aalsmeer.

Het kinderprogramma Let’s Go! wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 16 januari 2017 om 22:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×