Vertrouwd ‘Vrijdagavondcafé’

Deze week presenteert Ron Leegwater samen met Deborah Bothe het ‘Vrijdagavondcafé’. De vaste items zoals het radiospelletje Soundmemory, de Soulshow-Classic en Ron’s Top40 Hitarchief komen natuurlijk voorbij. Tevens korte interviews met Peter van Eick en René Romijn. Van Eick is directeur van Crown Theater Aalsmeer en spreekt over de voorstelling ‘De gouden jaren’ die op 4 februari a.s. is te zien. Romijn komt vertellen over de sport handbal en ook over de handbalschool. Om 22.22 uur precies hoor je de social-mediarubriek van Deborah over wat er allemaal in Aalsmeer e.o. te beleven was.

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 16 januari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×