Tweede KWF Korenmarathon komt er

Zondag 2 oktober jl. was het een drukte van jewelste in Studio’s Aalsmeer: 41 optredens van 21 koren en een hartverwarmende finale tijdens de eerste KWF Korenmarathon Aalsmeer. De opbrengst voor het KWF bedroeg bijna €7500,-.

Na het geweldige succes van deze eerste editie, organiseert KWF Aalsmeer ook in 2017 weer een Korenmarathon in het Crown Theater en een aantal prachtige zalen van Studio’s Aalsmeer. De deelnemende koren mogen tijdens deze tweede editie wederom twee optredens verzorgen en de afsluiting zal opnieuw een spetterende finale worden.
De opbrengst van deze dag zal uiteraard ten goede komen aan het KWF, zodat er meer geld beschikbaar komt voor kankeronderzoek.

Momenteel worden alle details uitgewerkt en eind maart zullen de definitieve inschrijvingen beginnen. Meteen na het versturen van de vooraankondigingen hebben er al diverse koren laten weten dat zij graag weer mee willen doen.

Uiteraard zijn er ook vrijwilligers nodig om alles in goede banen te leiden die dag. Als u zich daar voor op wilt geven dan kan dat via korenmarathon@kwfaalsmeer.nl.

Gepubliceerd: 21 januari 2017 om 9:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×