Verwarming lager op 10 februari

Elk jaar gaan inwoners in Nederland en ook in Aalsmeer met elkaar energieverspilling te lijf door de verwarming lager te zetten en energiebesparingssuccessen te delen. Dit jaar valt de elfde Warmetruiendag op 10 februari 2017. Meedoen is simpel: zet de verwarming lager, trek een warme trui aan en bespaar gezellig en comfortabel energie.

Symbool
De groenste energie is de energie die je niet gebruikt. Onder dit motto nemen elk jaar weer vele honderdduizenden Nederlanders actief deel aan Warmetruiendag. De trui staat op deze dag symbool voor wat we samen zélf kunnen doen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.

Warmetruiendag
Wethouder Jop Kluis: ‘Veel woningeigenaren hebben de intentie om duurzame maatregelen te nemen, maar weten vaak niet waar te beginnen. Meedoen aan Warmetruiendag kan een eerste aanzet zijn’.
Als u echt aan de slag wilt om uw woning te verduurzamen kunt u in Aalsmeer terecht bij het digitale energieloket op www.energieloket.nl of bij Stichting Sienergie.
Wilt u meedoen op 10 februari? Kijk dan op de website www.warmetruiendag.nl en geef aan wat u doet om energieverspilling te lijf te gaan. Op deze website krijgt u ook bespaartips.

Gepubliceerd: 31 januari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×