Aalsmeer-Oost koninklijk schoon

De lente is in aantocht en dat betekent dat we straks allemaal weer meer naar buiten gaan. Wat zou het fijn zijn als dat in een schone omgeving kan. Daarom organiseert Nederland Schoon op zaterdag 25 maart weer een Landelijke Opschoondag. Overal worden takken gesnoeid, blaadjes opgeruimd en naast de sneeuwklokjes komt helaas ook het zwerfafval tevoorschijn.

Koninklijke wijk
Supporter van Nederland Schoon, Henriette Noya uit Aalsmeer organiseert 25 maart een zwerfafvalactie in de koninklijke wijk van Aalsmeer-Oost (de straten met namen van ons koningshuis). Vind je het ook fijn om je straat in de koninklijke wijk schoon te houden, maar doe je het veel liever gezellig samen? Meld je dan aan op de website van Nederland Schoon.

Bewustzijnsverandering
Mevrouw Noya gaat voor een brede aanpak, want voor een verandering in gedrag is een verandering in denken nodig. Daartoe is er contact gelegd met basisschool De Brug. Immers jong geleerd, is oud gedaan.
Nederland Schoon verzorgt educatiepakketten voor het basisonderwijs om een bewustzijnsverandering teweeg te brengen. Ook de Woningbouwvereniging Eigen Haard en bewonerscommissie Aalsmeer-Oost zijn benaderd. Nederland Schoon voorziet in handschoenen en vuilniszakken. De gemeente Aalsmeer heeft “ grijpers” gedoneerd, de bewonerscommissie Aalsmeer-Oost en Albert Heijn ondersteunen deze actie ook.

De actie start zaterdag 25 maart vanaf 9.30 uur met koffie of thee bij Albert Heijn (Poldermeesterplein) en sluit rond 11.30 uur.

Foto: www.nederlandschoon.nl

Gepubliceerd: 20 februari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×