Theaterstuk over ouderenmishandeling

Volgens schatting worden jaarlijks 200.000 ouderen boven de 65 jaar mishandeld. Onder ouderenmishandeling valt bijvoorbeeld lichamelijke en psychische mishandeling, verwaarlozing en financiële uitbuiting. Toch blijft dit een moeilijk bespreekbaar onderwerp.

Veilig Thuis Amsterdam-Amstelland organiseert in samenwerking met theatergroep DRANG een theaterstuk over ouderenmishandeling. In het toneelstuk met de titel BROOS komen diverse thema’s rondom dit onderwerp aan de orde. Het doel is om inwoners van de gemeenten in Amsterdam-Amstelland, maar ook professionals bewust te maken van de problemen rondom dit thema.

Naast medeleven, verontwaardiging en zelfs boosheid, wordt er in het theaterstuk ook veel gelachen en dat geeft lucht aan de voorstelling. De voorstelling is voor iedereen gratis toegankelijk en wordt op diverse plaatsen opgevoerd. In onze regio is dat op dinsdag 4 april in het Noorddamcentrum in Bovenkerk/Amstelveen.

Meer informatie vind u hier. Aanmelden voor de voorstelling kan via reserveringen@drang.nl

 

Gepubliceerd: 19 februari 2017 om 10:22 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×