‘De Top 10 van… Angelina Meulemans'

Komende maandag ontvangen Talitha van Itterzon en Miranda Gommans weer een gast die tien favoriete nummers laat horen. Dit keer is het Angelina Meulemans die haar Top 10 heeft samengesteld. Angelina komt niet uit Aalsmeer, maar is zeker nauw betrokken bij ons dorp; ze heeft tweemaal de Stem van de Bok georganiseerd. Zelf is ze zangeres in een band samen met haar zus Gina die in de jury zat van de talentenjacht in Feesterij De Bok. Hopelijk zingt ze live een deuntje mee met haar muzikale Top 10! Angelina houdt van muziek en films, staat positief in het leven en is moeder van een puberzoon. Dit alles staat garant voor een uur heerlijke muziek.

De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 februari 2017 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×