‘Door de Mangel’ ontvangt voetballer Arjan Vreeken

Afgelopen maandag was medisch pedicure Nicolet Peters te gast in de wekelijkse talkshow ‘Door de Mangel’.  De in Rijsenhout opgegroeide Aalsmeerse omschreef zichzelf als toegankelijk, gastvrij en een doorzetter. Nicolet heeft zich wel laten helpen bij het formuleren van deze drie kernwoorden. “Het is een beetje lastig iets van je zelf te vinden, dus heb ik het in de app-groep gegooid”, zei Nicolet. Daarnaast vertelde zij in haar jeugd geen enkele opleiding afgerond te hebben. “Ik vond school een verschrikking”, aldus Peters.

Passie
Uiteindelijk vond zij toch haar passie. Na haar scheiding besloot zij haar eigen baas te worden. De eerste de beste opleiding die zij op het internet tegen kwam, was die voor pedicure. Dat paste zo goed bij haar dat zij met mooie cijfers deze opleiding haalde en zelf nog verder ging voor medisch pedicure. Zoals altijd, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Arjan Vreeken
De liefhebster van het strand, “om lekker even het hoofd leeg te maken”, heeft ook een nieuwe gast uitgenodigd. De 158e gast in ‘Door de Mangel’ wordt Arjan Vreeken. Hij is een groot liefhebber van de voetbalsport. Volgens Peters is hij geboren met een bal aan zijn voet. Daarnaast is Vreeken werkzaam op de veiling en daar heeft de vraag voor hem ook mee te maken. Nicolet wil van hem weten hoe hij de toekomst van de veiling ziet.
Het antwoord op deze vraag hoor je maandag 13 februari om 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 februari 2017 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×