'De Top 10 van...' Jack Muller

Zoals iedere week, zijn ook komende maandag weer de tien favoriete platen van een Aalsmeerder of Kudelstaarter te beluisteren in “De Top 10 van…”. Deze keer ontvangen Miranda Gommans en Rinus van Itterzon als gast Jack Muller. Jack komt uit Rijsenhout en heeft een aantal boeken geschreven. Zo is er is net een nieuw boek van hem verschenen onder het pseudoniem ‘Mister Jack’ getiteld ‘De Cellodrager’. Daarnaast is Jack ook drummer. Hij nam onder meer plaats achter het drumstel van ‘The Hucksters’ en tegenwoordig hanteert hij de drumstokjes bij de band ‘Coolcast’.

De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 2 februari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×