Voeten centraal in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag was fysiotherapeut en straatfotograaf Bert Snijder te gast bij presentatoren Mylène en Elbert Huijts.  De Amsterdammer van geboorte omschreef zichzelf als mensen mens, gevoelsmens en romanticus. “Dat laatste moest ik van mijn vrouw Caroline noemen”, aldus Snijder. Daarnaast vertelde de vrijmetselaar dat hij zoekt daar datgene dat mensen bindt i.p.v. dat wat hen scheidt.

Gepassioneerd fotograaf
Naast een gepassioneerd verhaal over zijn grote hobby fotografie, vertelde de in Nieuw Oosteinde wonende fysiotherapeut o.a. over het Mulligan Concept, een bijzondere vorm van manuele therapie. Zoals altijd, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Pedicure
De liefhebber van operette heeft ook een nieuwe gast uitgenodigd. De 157e gast in ‘Door de Mangel’ wordt Nicolet Peters. Zij is pedicure en doet al tijden naar volle tevredenheid de voeten van Bert. Hij wil graag weten wat haar getrokken heeft om met voeten bezig te zijn. Het antwoord op deze vraag hoort u maandag 6 februari in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto (Nicolet rechts)

Gepubliceerd: 1 februari 2017 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×