‘Echt Esther’ neemt gezonde voeding onder de loep

Esther Sparnaaij duikt donderdagavond vanaf 19.00 uur in de wereld van de voeding. In de media is er de laatste tijd veel aandacht omtrent gezonde voeding, zogenoemde powerfoods en voedingssupplementen. Ze gaat in gesprek met Martiena Pieterse-Knaier (orthomoleculair therapeute), Michel Does (gezondheidswinkel) en Heide Stamitz & Joyce van Hal, beiden afslankcoaches. Heb jij vragen over voeding en gezond(er) leven? Mail dan naar esther@radioaalsmeer.nl en zij kan jouw vraag in het programma stellen aan de deskundigen.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Martiena Pieterse-Knaier (eigen foto)

Gepubliceerd: 20 februari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×