Wintermuziek en reisplannen in ‘Vrijdagavondcafé’

Ditmaal is Kirsten Verhoef weer de sidekick van Ron Leegwater in het informatieve, muzikale, maar bovenal gezellige radiocafé. Ze nemen vanaf 21.00 uur samen de afgelopen week door en Kirsten heeft haar eigen Mini Magazine over uitgaan en lifestyle in en om Aalsmeer. Ron is weer de archieven ingedoken voor een Top40 Hitarchief weetje+plaatje en ook voor een Soulshow Classic. Nieuw dit keer is Ingrid Guezen. Zij heeft een reisbureau en gaat steeds een ander land of bestemming onder de loep nemen in het ‘Vrijdagavondcafé’. Ze trapt af met het Spaanse eiland Mallorca. Meindert van der Zwaard houdt het echter bij de winter, want dat is het thema van zijn muzikale rubriek.

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Ron Leegwater (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 20 februari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×