‘Weekend Magazine’ werpt blik op sport en lokale evenementen

Aanstaande zondag in ‘Weekend Magazine’ weer veel aandacht voor de lokale agenda en de activiteiten op de sportvelden. Er wordt rondgekeken wat er zoal aan evenementen te vinden is in Aalsmeer, Kudelstaart en omgeving. Ook het lokale nieuws passeert de revue. Deze week is de presentatie tussen 14.00 en 17.00 uur in handen van Peter Boogaard en Esther Sparnaaij, de techniek wordt verzorgd door Ed Zethof.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Peter Boogaard, presentator Weekend Magazine (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 20 februari 2017 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×