160ste gast 'Door de Mangel' is Bianca Zekveld

Het wekelijkse interview-programma ‘Door de Mangel’ ontving afgelopen maandag voetbaltrainer Hans Kwaks. Presentatoren Mylène en Elbert Huijts vroegen hem naar drie kernwoorden die het best bij hen passen. De in Zwanenburg geboren Kwaks noemde zichzelf “aardig, perfectionistisch en een organisatietalent”. De planner bij een groot cateringbedrijf kreeg onlangs te horen dat zijn contract gehalveerd werd en dus nog maar een halve baan overhoudt. “Dat was een klap die goed binnenkwam”, aldus Hans. De overgebleven tijd stopt de trainer in het meidenvoetbal bij FC Aalsmeer. Hij krijgt een kleine financiële vergoeding, maar is op zoek naar een aanvullende baan. Zoals altijd, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Bianca Zekveld
De oefenmeester heeft uiteraard ook een nieuwe gast uitgenodigd. De 160e gast in ‘Door de Mangel’ wordt Bianca Zekveld. Zij maakt deel uit van de Jeugd Activiteiten Commissie van FC Aalsmeer en is bestuurslid namens de meisjesafdeling. “Ik wil graag dat ze wat meer vertelt over de activiteiten van de JAC”. Een persoonlijke vraag had Hans nog niet, maar als hem die te binnenschiet, belt hij de vraag volgende week door. Of Kwaks een vraag heeft voor Bianca Zekveld hoor je maandag 27 februari om 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Elbert en Mylene Huijts (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 23 februari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×