De ‘Top 10 van… Betsy de Groot’

Maandag om 20.00 uur is het Betsy de Groot die naar de studio komt om haar favoriete muziek te laten horen. Miranda Gommans en Talitha van Itterzon zullen haar tien lievelingsnummers de revue laten passeren. Betsy werkt parttime als administratief medewerkster en heeft daarnaast een pedicurepraktijk. Vooral ambulant. Ze is gek op Curaçao, woont samen met Rob, heeft 2 katten en drinkt regelmatig een vrijdagmiddagborreltje in Vleghaar of Joppe. Bets kent veel Aalsmeerders en andersom. Betsy is een gezellige meid, dus het wordt ongetwijfeld een gezellige uitzending.

De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Betsy de Groot (eigen foto)

Gepubliceerd: 23 februari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×