Moeilijk thema in ‘Echt Esther’: kindermishandeling

De definitie van kindermishandeling is niet in een treffende zin te vatten. Het heeft onder meer te maken met bedreiging en psychisch of fysiek geweld tegenover een minderjarige. De gevolgen ervan zijn doorgaans groot. Jaarlijks hebben zo’n 120.000 kinderen te maken met een vorm van kindermishandeling. Esther Sparnaaij gaat in gesprek met Quirina Kofman. Zij is coach, maar ook ervaringsdeskundige en werkt voor stichting Praat. Zo geeft zij lezingen over het herkennen van en helpen bij kindermishandeling. Heeft u een vraag voor Quirina of wilt u graag meepraten? Neem contact op met esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Quirina Kofman (eigen foto)

Gepubliceerd: 27 februari 2017 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×