‘Let’s Go’ over De Binding in Kudelstaart

Kim Maarse en Laurens Niezen krijgen vrijdag om 18.00 uur bezoek in de studio van Radio Aalsmeer. De eerste gast is Tessa Westerhof van stichting De Binding. Deze stichting organiseert al ruim 45 jaar activiteiten in Aalsmeer en Kudelstaart voor jongeren tussen de 6 en 25 jaar. Tessa komt langs, want a.s. zaterdag wordt de nieuwe locatie van De Binding is Kudelstaart feestelijk geopend. Zij zal vertellen wat er tijdens de opening allemaal te doen is. Verder komt groep 7 van de Antoniusschool langs in de radiostudio. Zij hebben een grote actie op touw gezet en mailden Kim of zij daarvoor op de radio mogen vertellen. Vrijdag krijgen zij dus hun kans! Ben je benieuwd wat de actie inhoudt? Luister dan vrijdag naar ‘Let’s Go’.

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Kim Maarse (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 27 februari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×