Organisatie Lenie van der Meer bokaal te gast in ‘Vrijdagavondcafé’

Ron Leegwater wordt deze week bijgestaan door Deborah Bothe in de presentatie van ‘Vrijdagavondcafé’. Vanaf 21.00 uur is Danja Willemsen van Voedselbank Aalsmeer te gast. Hoe gaat het met deze organisatie en is het nog steeds noodzakelijk in onze gemeente? Ook te gast zijn Laura Verdegaal namens Stichting Meer Armslag en Heidi Bruin namens Mike Multi Foundation. Zij organiseren op 5 maart samen met Oceanus de ‘Lenie van der Meer bokaal’, een wedstrijd tussen valide en mindervalide zwemmers. Ook in de show de vaste items Soundmemory, Soulshow-classic, Ron’s gezellige meezinger en om 22:22 de social mediarubriek van Deborah. En terug van weggeweest: de Twitterhit! Er is dit keer geen thema aan verbonden, stuur jouw favoriete liedje in via Twitter naar @Vrij_avondcafe en maak kans op twee bioscoopkaartjes voor een film naar keuze!

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Heidi Bruin (www.mikemultifoundation.nl)

Gepubliceerd: 27 februari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×