Robert van Rijn (VVD) studiogast bij ‘Radio Aalsmeer Politiek’

Presentatoren Sem van Hest en Erik Kreike ontvangen donderdagavond Robert van Rijn in de studio. De fractievoorzitter van de lokale VVD en tevens kandidaat-Tweede Kamerlid is te gast om te bespreken wat er allemaal op de agenda stond in de vorige raadsvergadering. Telefonisch zullen vertegenwoordigers van andere partijen naar hun zienswijzen worden gevraagd. Wellicht komen de politici zelf nog met zaken die besproken moeten worden. Ook u als luisteraar wordt van harte uitgenodigd uw bijdrage te leveren aan de discussie, dit kan per mail naar studio@radioaalsmeer.nl, telefonisch 0297-325858 of in de studio zelf.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Robert van Rijn (www.aalsmeervandaag.nl)

Gepubliceerd: 13 februari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×