‘Vrijdagavondcafé’ brengt hommage aan André van Duin

Ron Leegwater komt vrijdagavond met een bijzondere aflevering van zijn ‘Vrijdagavond Muziekcafé‘. De bekendste komiek van Nederland wordt 20 februari namelijk 70 jaar! Ron is al van kleins af aan groot fan van Van Duin en hij is volgens de presentator ook nog eens de aardigste Bekende Nederlander. Vrijdag dus een hommage aan de jarige André van Duin met anekdotes, fragmenten, oude en nieuwe interviews en veel muziek. En als klap op de vuurpijl zal Ron rond 21.45 uur de komiek zelf aan de telefoon hebben! Het wordt dus een dolle boel.

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Ron Leegwater en André van Duin (eigen foto)

Gepubliceerd: 13 februari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×