Sport, cultuur en muziek in ‘Weekend Magazine’

Iedere zaterdag en zondag tussen 14.00 en 17.00 uur is op Radio Aalsmeer ‘Weekend Magazine’ te beluisteren. Het is een programma vol sport, muziek en cultuur. Ieder weekend staan er verslaggevers langs de lijn bij de verschillende sportwedstrijden. Met enige regelmaat wordt het gehele radioprogramma zelfs live op locatie gemaakt. Deze zondag komt het echter gewoon vanuit onze studio in Studio’s Aalsmeer. Caroline Baarse, Bas van Tol en Eric Spaargaren nemen ditmaal de honneurs waar. Veel aandacht voor sport, de lokale agenda en er wordt vooruitgeblikt naar de carnavalsviering in Poelgilderdam. Bent u benieuwd hoe het is om radio te maken? Kom dan gerust eens een kijkje nemen bij de studio, of als we op locatie te vinden zijn. Voor vragen of informatie kunt u een bericht sturen naar info@radioaalsmeer.nl.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: carnaval

Gepubliceerd: 13 februari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×