Voetbaltrainer Hans Kwaks gast 'Door de Mangel'

Al bijna drie-en-een-half jaar ontvangt het team van ‘Door de Mangel’ wekelijks een gast in de studio. Een uur lang staat deze Aalsmeerder of Kudelstaarter centraal en proberen presentatoren Mylène en Elbert Huijts alles te weten te komen van hem of haar. Afgelopen maandag was het voetballer Arjan Vreeken die in de studio aanschoof. De in Aalsmeer-Zuid geboren voetbaltrainer omschreef zichzelf als sociaal, perfectionist en direct. Arjan was geen geboren student en ging na de LTS-bouwkunde al snel aan het werk op de bloemenveiling. Geld verdienen trok meer dan verder leren. “De klokken gaan verdwijnen, er komt straks één landelijke klok. De veiling verandert langzaam in een soort overslagbedrijf”, aldus Vreeken. Zoals altijd, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Hans Kwaks
De liefhebber van strandvakanties heeft ook een nieuwe gast uitgenodigd. De 159e gast in ‘Door de Mangel’ wordt Hans Kwaks. Hij is interim coördinator bij FC Aalsmeer. “Zijn werkgever heeft te kennen gegeven dat hij volgend jaar nog maar 20 uur kan komen werken. Ik ben erg benieuwd hoe hij de andere 20 uur gaat invullen”, vroeg Arjan zich hardop af. Het antwoord op deze vraag hoor je maandag 20 februari om 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Elbert en Mylene Huijts (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 16 februari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×