Taartondernemer Maarten Wildeman in ‘Halte Zwarteweg’

Grote kans dat u al eens van Taarten van Maarten heeft gehoord. De ondernemer uit de Marktstraat is donderdag te gast in het programma ‘Halte Zwarteweg’. De cliënten en vrijwilligers van Heliomare Dagbesteding vragen Maarten Wildeman naar zijn drijfveren en werkwijze. De taarten bakt hij namelijk op bestelling en maakt daarbij gebruik van biologische producten. Hoe dat allemaal in zijn werk gaat? Hij vertelt het donderdag in ‘Halte Zwarteweg’.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 6 februari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×