Volop kunst & cultuur in ‘That’s Life’

Eens in de maand is op donderdagavond het lifestyleprogramma van Jenny Piet en Wilbert Streng te beluisteren. Ditmaal komt de Beautybank langs. Een initiatief van Karin Gombert en Ronald Edwards om mensen die rond de armoedegrens leven een steuntje in de rug te geven met uiterlijke verzorging. Dat is namelijk een van de eerste dingen waar mensen op besparen. Verder Janna van Zon en Peter van Eick over de tentoonstelling Commedia dell’Arte bij Sous Terre, georganiseerd in het kader van de World Comedia dell’Arte dag. Wilbert Streng vertelt over een schrijver Jan Brokken en zijn boek ‘De vergelding’, een boek over de moord op een Duitse soldaat in de Tweede Wereldoorlog. Op 12 februari a.s. is Brokken te gast in de doopsgezinde kerk in het dorp. Tenslotte het kunst-halfuurtje met Janna van Zon. Zij neemt Willem van Doorn mee om te praten over de tentoonstelling in het gemeentehuis met posters van Henny van Zanten. Deze waren in 1966 gemaakt voor de jeugdsociëteit The Madness. Meer info over al deze evenementen? Bekijk de Facebookpagina van ‘That’s Life’.

‘That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Radio Aalsmeer/Arjen Vos

Gepubliceerd: 6 februari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×