'Let's Go' over koken met kinderburgemeester

Vrijdag zit je om 18.00 uur natuurlijk weer klaar voor een gezellige uitzending van ‘Let’s Go’. Kim Maarse en Laurens Niezen krijgen de vrijwilligers van de Boerenvreugd te gast. Zondag organiseren zij een “Vogeldag” en daar komen ze onder andere alles over vertellen.

Om 19.30 uur start het Groep 8 Feest in Feesterij de Bok. Kim belt nog even met Meester Eric om te vragen of alles klaar is voor feest. Ook hoor je een verslag van het koken met Kinderburgemeester Sophie. Zij ging afgelopen zaterdag samen met een groep kinderen koken voor ouderen in Kudelstaart. Kim was erbij en vrijdag hoor je hoe gezellig deze avond is geweest. Kim & Laurens vinden het super leuk als je vrijdag weer meeluistert!

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 6 februari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×